Review Ebook Teknik Wechat Untuk Jana Duit Online

Review Ebook Teknik Wechat Untuk Jana Duit Online. Apa khabar sahabat dan pembaca blog ini khususnya yang mencari peluang menjana pendapatan melalui blog, affiliate dan media sosial seperti wechat, facebook dan instagram. Pernahkah anda mendengar aplikasi media sosial iaitu wechat atau tidak pernah mendengarnya langsung. Tapi rasanya mustahil netizen zaman ini tidak pernah dengar atau tidak pernah main dengan aplikasi wechat..

Pasti ada dikalangan anda yang belum mengetahui dengan menggunakan aplikasi wechat anda boleh buat duit. Orang kata sambil menghiburkan diri bermain wechat, sambil itu jana wang online menerusinya. Jadi bijak dan kreatif dalam mencari wang. Jadi, untuk anda yang berminat buat duit dengan menggunakan platform wechat, admin nak review ebook teknik buat duit dengan wechat ini..

Review Ebook Teknik Wechat Untuk Jana Duit Online

Review Ebook Teknik Wechat Untuk Jana Duit Online

Untuk pergetahuan anda, ebook ini telah ditulis oleh Tuan Azly yang berpengalaman dalam bisnes online dan offline bertahun-tahun. Salah satu teknik yang digunakan untuk melariskan jualan adalah dengan menggunakan platform wechat. Sejujurnya bukan mudah untuk melariskan jualan, kan. Siapa dalam situasi ini pasti mengetahui seksanya nak promosi produk yang ingin dijual. Tapi dengan teknik yang betul, In Sha Allah jualan anda akan laris..

Teknik ini bukan saja sesuai dengan perniaga, ia sesuai untuk sesiapa saja. Tidak kira anda seorang pekerja, surirumah atau penganggur. Dalam Panduan Teknik Wechat ini, anda akan didedahkan rahsia, bagaimana untuk menjana pendapatan sampingan dengan aplikasi tersebut. Walaupun anda bukan seorang bisnes online tapi tetap dapat buat duit. Dapat 3 angka sebulan sudah berbaloi kerana buat secara sambilan sahaja. Apa kelebihan ebook wechat  ?

Kelebihan Ebook Teknik Wechat Untuk Jana Duit Online

Dalam ebook ini anda akan diberikan 6 kelebihan utama. Dalam satu bab akan diterangkan panjang lebar. Jadi, admin kongsikan review ebook tersebut..

Pendahuluan

Pada bahagian ini, saya cerita sedikit tentang isu gaji tak cukup! Jangan fokus gaji tak naik, tetapi fokus pada cara penyelesaian untuk naikkan gaji sendiri setiap bulan tanpa perlu berhenti kerja. Penyelesaian buat part-time dengan tukar fungsi HP anda kepada alat buat duit setiap bulan guna WeChat. Kenapa mesti guna WeChat? Mudah, Zero kos pemasaran dan praktikal untuk semua orang yang ada handphone .

Bab 1: 7 Kunci Asas Sebelum Buat Duit Dengan WeChat

Dalam bab ini, saya akan dedahkan 7 kunci asas sebelum anda mula buat duit dengan WeChat secara part-time. 7 kunci ini akan membuka minda anda untuk bersedia dan fokus kepada matlamat untuk buat duit di WeChat, sehingga buat sampai dapat duit.

Bab 2: Apa Itu Buat Duit Dengan WeChat?

Saya kongsikan dalam bab ini. WeChat itu apa dan siapa pengguna utama? Apakah 10 kebaikkan dan kelebihan WeChat berbanding aplikasi lain? 5 teknik untuk pilih idea buat duit di WeChat. Bagaimana minat anda boleh buat duit di WeChat? Saya tunjukkan 30 idea buat duit sedia ada di dalam WeChat.

Bab 3: Menjana Duit Pertama Dengan WeChat

Sejujurnya bab ini konten paling mahal dalam ebook ini. Dengan tahu rahsia di dalam bab ini, anda sudah bersedia untuk buat duit di WeChat. Rahsia ini akan membuatkan prospek terhegeh-hegeh ‘add’ serta PM anda setiap hari. Prospek dengan rela hati ‘add’ anda tanpa perlu dipaksa.

  1. Saya akan bongkar kepada anda :
  2. Bagaimana cara mudah mendaftar WeChat ?
  3. Apakah Rahsia Nama Buat Duit dengan WeChat ?
  4. Apakah Rahsia 30 Huruf Buat Duit dengan WeChat ?
  5. Bagaimana 3 Rahsia Pemikat WeChat Berfungsi ?
  6. Apakah 4 Pelaris Buat Duit dengan WeChat ?
  7. Jangan Biarkan WeChat Anda Kosong
  8. Setiap langkah dan proses ini saya tunjukkan dalam gambar dan rajah berwarna mudah untuk anda faham dan terus buat di HP sahaja. Insyaallah, mudah anda faham.

Bab 4: Rahsia Pemasaran Zero Kos Dengan WeChat

Dalam bab ini merupakan NADI UTAMA kepada kejayaan idea buat duit anda di WeChat. Saya bongkar teknik-teknik praktikal PEMASARAN ZERO KOS atau PERCUMA di WeChat yang pasti disukai oleh orang bisnes untuk menguasai pelanggan dalam 20 KILOMETER RADIUS dari lokasi anda berada.

Antara teknik yang saya gunakan “Teknik Jerat 30 Minit”, Rahsia 5 Ayat Teknik Closed WeChat, Teknik Bro-M200 dan Teknik Komando WeChat serta tip bila masa tepat anda mahu gunakan teknik ini.

Saya tunjukkan juga cara semak teknik yang anda buat sama ada menjadi dan mengena prospek? Itu paling penting sekali kena anda tahu.

Saya juga bongkar, Apakah 10 larangan buat duit di WeChat? Elakkan melakukannya supaya akaun WeChat anda tidak di batalkan dan kehilangan prospek di WeChat dari ‘add’ atau PM anda setiap hari.

Bab 5: 15 Penghalang Buat Duit Di WeChat

Buat duit secara part-time di WeChat juga ada beberapa sekatan dan tembok penghalang yang tersendiri. Penghalang ini dicipta oleh anda sendiri, bukan WeChat.

Jadi, saya kongsikan 15 penghalang buat duit pada bab ini.

Tujuan saya bongkarkan perkara ini supaya anda bersedia dari awal dan membuat strategi bagi mengelak terkena 15 penghalang buat duit di WeChat ini. Tapi jangan risau. Dalam ebook ini saya bongkarkan terus 15 solusi penghalang ini untuk anda.

Bab 6: 10 Formula Mudah Tingkatkan Pendapatan Dengan WeChat

Dalam bab ini, anda akan tahu 10 formula untuk tingkatkan pendapatan di WeChat yang sering kita terlepas pandang untuk berjaya buat duit walaupun secara sambilan. Formula yang saya kongsikan akan memudahkan anda untuk kekal menjana pendapatan setiap bulan dari WeChat.

Sedikit kelebihan yang boleh dikongsikan. Jika anda mahukan rujukan penuh, anda boleh ke website Panduan Teknik Wechat ini..

Review Ebook Teknik Wechat Untuk Jana Duit Online

Testimoni Ebook Teknik Wechat Untuk Jana Duit Online

Berikut admin kongsikan beberapa testimoni mereka yang telah membaca ebook ini dan memperolehi hasil dengan teknik tersebut. Antara testimininya..

Salam Tuan Azly,

Terima kasih yang tidak terhingga di atas ilmu yang sangat bernilai ini. Baru tau… Mudahnya nak buat duit dengan WeChat. Panduan yang lengkap, step by step… mudah diikuti.

WeChat ni adalah salah satu cabang marketing untuk wilayah kita, dalam lingkungan 20km radius.

Selepas baca ebook ni, terus saya cuba apply Teknik Jerat 30minit. Terus ramai pulak yang respon. Memang berkesan teknik ni. Tak larat pulak nak layan pm. He he he.

Ebook ini sangat sesuai kepada mereka yang berniaga online secara part time atau full time.

InsyaAllah, ia amat membantu.

Ir. Hj Ezwan
Usahawan – Bandar Sri Putra, Kajang Selangor.
www.gelmujarab.com

Assalamualaikum En. Azly Yusoff,

Nak share pasal E-book “Teknik WeChat”. Alhamdulillah banyak membantu meningkatkan pendapatan perniagaan saya. Tak perlu perah otak hanya follow sahaja grafik yang disediakan, teknik-teknik menarik pelanggan sehinggalah teknik closed memudahkan saya mendapat pelanggan baru.

Yang lagi best WeChat ianya percuma, zero kos pemasaran. Sesiapa peniaga offline atau pun terutamanya online… E-book ini mesti anda perlu baca dan praktiskan!

Inshaa Allah berbaloi dan sales anda pasti ada peningkatan.

Terima kasih En.Azly.

Abd Min Abidin
Usahawan – Kota Kinabalu, Sabah.

 

Bagaimana Nak Dapatkan Ebook Teknik Wechat Untuk Jana Duit Online

Okey, jika anda betul-betul berminat dan nak mulakan langkah pertama menjana imcome secara sambilan atau sepenuh masa. Seharusnya anda mendapatkan ilmu tersebut. Yang pasti, bukan senang nak orang kongsikan ilmu, lebih-lebih lagi ilmu menjana pendapatan..

Untuk anda yang berminat, boleh baca ebook tersebut melalui link pautan dibawah..

Klik Sini > Panduan Teknik Wechat

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.