Jadual Kuliah Ustaz Azhar Idrus (UAI) MAC 2017

Jadual Kuliah Ustaz Azhar Idrus (UAI) MAC 2017. Mendengar kuliah agama ini seharusnya untuk kita semua yang beragama Islam. Jadi, luangkan sedikit masa anda untuk menghadiri sebarang kuliah agama berdekatan dengan kita. Contohnya selalu mendengar kuliah Ustaz Azhar Idrus..

Siapa selalu follow ceramah Ustaz Azhar..

Sudah pasti ada di kalangan kita yang menghadiri Kuliah Ustaz Azhar Bulan Februari 2017 lepas, kan. Macam mana suasana kat sana, sudah pasti penuh sesak dengan kereta dan manusia. Apa kata anda kongsikan pengalaman anda dalam ruangan komen di bawah..huhu..

Jadual Kuliah Ustaz Azhar Idrus (UAI) MAC 2017

Jadual Kuliah Ustaz Azhar Idrus (UAI) MAC 2017

Berikut admin kongsikan secara ringkas Jadual Kuliah Ustaz Azhar Idrus (UAI) MAC 2017. Bila berkelapangan dan tidak ingin membuang masa dengan aktiviti yang tidak berfaedah. Boleh rujuk jadual kuliah tersebut. Jika anda berdekatan dengan kejiranan anda, ambil peluang mendengar ceramah dari Ustaz Azhar..


Pastinya seronok mendengar kuliah beliau..

Dalam jadual kuliah tersebut, hanya beberapa hari saja Ustaz Azhar bercuti dari menghadiri sebarang aktivitinya. Semoga mendapat manfaat dengan ceramah yang disampaikan oleh beliau..

Semak Jadual Kuliah Ustaz Azhar Idrus (UAI) Februari 2017

Nasihat, informasi, teladan, dan ilmu yang disampai oleh beliau pasti tidak membosankan lagi-lagi adanya unsur humur dalam setiap ceramah beliau. Pastinya seronok..


Jangan lupa menghadiri Kuliah Ustaz Azhar Idrus (UAI) MAC 2017..


Sebarang perubahan jadual, tarikh dan masa ada boleh rujuk kembali FB Ustaz Azhar..


Jangan lupa share, ya..

Terima kasih membaca entry Jadual Kuliah Ustaz Azhar Idrus (UAI) MAC 2017..2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.