Lokasi Strategi Berniaga Burger

Lokasi Strategi Berniaga Burger. Okey, di halaman ini admin nak berkongsikan sedikit tempat-tempat yang sesuai dan strategi untuk berniaga burger secara kecil-kecilan. Jika sebelum ini admin sudah banyak menceritakan tentang bisnes burger, anda boleh baca dari artikel-artikel sebelum ini. Kalau anda sudah membacanya, pasti ikut teringin nak memulakan bisnes burger..huhu. Lebih-lebih lagi ada bantuan dari Panduan Bisnes Burger ini..

 

Lokasi Strategi Berniaga Burger

 

Lokasi Strategi Berniaga Burger

Dalam perniagaan ini, bertapa pentingnya memilih lokasi yang sesuai. Ia antara penentu burger anda yang MEMANG SEDAP itu sentiasa terjual sehingga habis. Jadi, di halaman ini, admin cuba kongsikan lokasi sesuai bisnes burger..

Satu, pasar malam

Lokasi ini antara tempat kegemaran untuk membangunkan gerai burger anda. Sebabnya ia menjadi tempat tarikan pengunjung dan sentiasa dipenuhi oleh orang ramai. Usaha sehingga dapat tapak menjual di pasar malam..

Dua, tepi-tepi jalan

Lokasi ini juga menjadi pilihan, berniaga di tepi-tepi jalan utama dan sibuk dengan aktiviti harian warga kota. Untuk itu, pohon lesen berniaga dari pihak yang sepatutnya.

Tiga, kawasan pasar raya besar

Kalau anda dapat tempat berniaga burger sekitar pasaraya besar yang sememang menjadi tumpuan ramai, satu kelebihan untuk anda, lebih-lebih lagi gerai anda dikawasan hadapan pasar raya tersebut..

Empat, depan rumah

Jika rumah anda berhampiran dengan jalan utama, ambil peluang ini untuk berniaga. Ia lagi mudah untuk diuruskan kerana berdekatan dengan anda atau gaji pekerja yang boleh membuat bisnes burger untuk anda..

Lima, stesen bas atau teksi

Penumpang-penumpang yang datang dan pergi selalunya kelaparan bila sampai di stesen perhentian, lebih-lebih lagi yang perjalanan jauh. Biasanya mereka teringin memakan makanan yang biasa-biasa dan panas. Jadi, anda boleh memilih lokasi di situ..

Lokasi Strategi Berniaga Burger

Lokasi Strategi Berniaga Burger

Ini antara 5 pilihan lokasi yang sesuai untuk perniagaan burger. Diharapkan ianya bermanfaat untuk anda yang ingin mulakan bisnes tersebut. Untuk anda yang inginkan info lanjut tentang bisnes ini, bolek klik pautan yang diberikan..

Download Teknik Perniagaan Burger
Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.