Aiskrim Kifayah Buatan Sifu Sham

Aiskrim Kifayah Buatan Sifu Sham | Banyak betul perubahan buatan aiskrim dahulu dengan sekarang. Makin canggih teknologi, makin kreatif aiskrim yang dihasilkan. Semakin ramai pulak yang berminat menceburi Bisnes Aiskrim. seperti yang dilakukan oleh Sifu Sham..

Cara Buat Aiskrim Kifayah
Cara Buat Aiskrim Kifayah

Aiskrim Kifayah Buatan Sifu Sham

Ini la Aiskrim Kifayah yang dicipta oleh Sifu Sham atau nama sebenarnya Mohd Hisham Zamri, kalau tengok aiskrimnya memang menarik dan membuat kita terliur. Boleh katakan orang melayu yang berjaya dalam BISNES AISKRIM yang sebelum ini jarang-jarang yang menceburi bidang ini..

Bukan senang nak berjaya dalam perniagaan ini..

Banyak kisah-kisah yang berlaku pada beliau..

Sifu Sham pernah berhijrah ke negara Kemboja dan Thailand dalam mempelajari teknik dan proses pembuatan aiskrim dengan guru berbeza di setiap negara tersebut, seterusnya mengasah bakat dengan seorang chef terkemuka di negara ini..

Beliau membuat kajian selama 4 tahun untuk menghasilkan Aiskrim Kifayah..

Apa yang pasti, belajar la dari semangat beliau untuk berjaya dan mengubah nasib keluarga. Jati diri sifat usahawan beliau harus dicontohi, contoh untuk aku dan anda..

Semangat tak baca kisah beliau ?

Dan..

Ada satu ebook dapat aku kongsikan untuk anda yang minat menceburi Bisnes Aiskrim, siapa-siapa pun boleh membacanya. Semoga ianya dapat membantu..

 

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.