Cara Borong Barang Dari China

Korang pernah dengar laman web Taobao.com ? Kalau tanya pada orang-orang biasa mesti tak tahu apa tu Taobao.com. Tapi kalau tanya pada usahawan perniagaan, mesti tahu. Ianya adalah tempat untuk memborong barang dari china secara online..

Entry Terkait : Rahsia Taoboa | Borong Barang Online Murah Dari China

Tapi korang yang di luar bidang ni tapi memiliki minat untuk menjadi usahawan dan ingin mengetahui Cara Borong Barang Dari China .  Dulu, nak borong barang kena pergi ke China tapi sekarang ni tak payah bersusah  lagi ke sana..

Dah jimat tambang fly pergi balik..hehe..

 

Cara Borong Barang Dari ChinaIni la laman web Taobao, Mesti korang risau sebab ianya adalah bahasa Cina. Sebab rahsia dan teknik ni hanya orang cina..

Cara Borong Barang Dari China

Tapi jangan risau, dengan Panduan Rahsia Taobao. Tuan/Puan akan diajar step by step macam mana nak membeli secara borong dengan mudah di laman web Taobao.com oleh Nigel Ong dalam bahasa inggeris..

Kalau takde pengetahuan dan pengalaman dalam membeli secara borong, jangan pandai-pandai jadi bijak pandai. Kalau tak, jadi seperti beliau satu masa dulu. Di tipu dan mengalami kerugian berpuluh-puluh ribu ringgit. Jadi la kisah beliau sebagai teladan..

Apa itu Taobao.Com

ianya adalah khas untuk pemborong-pemborong kecil yang mahu memborong secara kecil-kecilan. Di TaoBao.com, anda boleh memborong barang dari 5 unit hinggalah kepada beberapa puluh unit. Harganya pula adalah tidak terlalu mahal seperti AliExpress dan juga tidak terlalu murah seperti Alibaba.com . Jadi ianya “just nice!”. Sangat sesuai untuk pemborong-prmborong kecil mendapatkan bekalan bagi memulakan perniagaan mereka secara kecil-kecilan..

Sebelum korang menceburi bidang borong online, cari la seberapa info tentangnya. Sedikit info ebook rahsia taoboa..

Rahsia 1 : Teknik Mencari Produk Pasti Laku

Ada 5 ciri yang perlu anda perhatikan apabila memilih barang yang mahu anda borong di TaoBao. Jika barang tersebut memenuhi kelima-lima ciri ini, saya yakin, anda akan mampu menjana keuntungan yang besar dalam perniagaan anda.

Barang yang dipesan akan dapat sampai ke tangan anda dengan selamat… dan dengan pantas, ianya juga akan menjadi rebutan kepada pelanggan-pelanggan anda.

Pastikan anda tidak beli dan borong apa-apa produk di TaoBao.com selagi anda belum mengetahui 5 ciri ini!

Rahsia 2 : Produk Yang Perlu Dielakkan!

Ada 4 ciri produk yang perlu anda elakkan apabila ingin memborong barang di TaoBao.com . Jika anda membeli produk-produk ini, ada kemungkinan besar, anda akan menghadapi pelbagai masalah di kemudian hari dan terpaksa menanggung kerugian yang besar.

Jadi, seboleh-bolehnya, elakkan membeli barang yang mempunyai 4 ciri ini.

Rahsia 3 : Langkah Demi Langkah Membuat Pembelian Di TaoBao.com

Ini adalah rahsia yang paling-paling-paling penting. Jika anda menyangka anda boleh terus pergi ke website TaoBao dan membeli barang disana seperti anda biasa membeli di website-website e-commerce yang lain!

Anda sedang melakukan KESILAPAN YANG SANGAT BESAR!

Berita baiknya, saya tunjukkan kepada anda secara langkah demi langkah beserta secreenshoot-secreenshoot, bagaimana anda boleh membeli barangan di TaoBao dengan cara yang SELAMAT dan BETUL!.

Kesimpulan

Nak dapat keuntungan  berganda-ganda menerusi Borong barang dari China tak boleh terbutu-buru. Nak dapat keuntungan perlu ada ilmu. Jadi dapatkan panduan rahsia taoboa yang telah disediakan. Dapatkan dengan klik link di bawah..

Klik Sini >> Panduan Rahsia Taobao

(Visited 3,535 times, 1 visits today)

Related Post

8 Comments


  1. // Reply

    hello… boleh x u dtg bagi talk kalau i buat program teknik memborong barang dari china… dan berapa bayaran… lokasi di gelang patah johor bahru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge