Berapa Ramai Rakyat Malaysia Yang Merokok

Tak usah cakap di Malaysia, dikalangan kawan2 aku pun memang ramai yang merokok. Kadang2 naik rimas aku dengan bau asap rokok dan pulak sekarang ni fenomena hisap VEPO, lagi berketul-ketul asap.. Mejoritinya lelaki yang merokok, belum tengok lagi kawan perempuan aku yang merokok. Baguskan dorang..hehe. Cuma kecewa kalau ke kedai makan tertengok wanita yang merokok,
Read More

Ebook Rahsia Mendapat RM1,000 Sebulan Dengan Menulis

Tak sangka dengan menulis mampu menjana income sehingga RM1,000 sebulan.Lumayan gak kan,menulis secara partime pun masyuk. Oleh sebab brother ni hebat menulis dan mendapat  pulangan dengan hanya menulis, Beliau telah hasilkan Ebook Rahsia Mendapat RM1,000 Sebulan Dengan Menulis.. Mana nak cari orang yang sudi kongsikan rahsia menuliskan. Yang lebih penting, ada pendapatan sampingan untuk kegunaan kita.
Read More

Rahsia Taoboa | Borong Barang Online Murah Dari China

Rahsia yang bukan rahsia lagi kalau korang memiliki info tentang membeli atau terus borong barang online murah dari china dalam website rahsia taobao ni. Buat korang yang minat berniaga dan mencari-cari cara untuk membeli barang dari China, Rahsia Taoboa ini pilihan tepat untuk memilikinya.. Sebelum ini kita tahukan, kebanyakkan supplier memborong barang di sempadan Thailand
Read More

Jana Income 4 Angka Sebulan dengan Jual Aiskrim

Yee, Jual aiskrim pun mampu menjana keuntungan sehingga 4 angka  sebulan.. Tapi nak bagi kedai kita laku dan still dapat 4 angka sebulan bukannya semudah yang disangka. Banyak aspek2 penting yang perlu diperlajari. Contohnya yang simple, mesti kena pandai buat aiskrim kan. Boleh belajar dari pakar pembuat aiskrim ini.. Jangan mudah putus asa, muhasabah pada
Read More