Cari Pendapatan Sampingan Dengan Jobdirumah

Tinggal beberapa hari lagi tahun 2015 akan tamat dan muncul la tahun baru. Tahun 2016 dijangkakan akan lagi mencabar dengan pelbagai2 kenaikan. Contoh naiknya tambang pengangkutan dan taraf elektrik..


Sudahkah kita bersedia dengan cabarannya..


Korang pernah dengan laman web Jobdirumah. Ianya laman web yang menolong korang untuk mencari pendapatan sampingan secara part time atau sepenuh masa..


Dan banyak kerja yang dilakukan hanya BEKERJA di rumah..


Kalau korang sudah bekerja, ianya mesti tak menganggu kerja hakiki kita di pejabat. Sebab jobnya boleh di buat kat rumah. Janji ada intenet, zaman sekarang intenet bukan jadi masalah dah..


Suri rumah pun boleh join sekali. Sambil2 urus keluarga di rumah, sambil tu menambah pendapatan sampingan. Boleh la tolong suami dan barang keperluan sendiri. Memang isteri yang awesome..

cara kerja di rumah
Cari Pendapatan Sampingan Dengan Jobdirumah

Okey, ini tempat aku bekerja di rumah, biasa selesa dan tenang. Baru idea mencurah-curah nak buat kerja dan update blog..haha.. takde la aku melawak jer..


Tapi memang impian aku nak ada meja dan laptop macam ni di rumah sendiri. tu sebab gigih cari duit ..hehe..

Cari Pendapatan Sampingan Dengan Jobdirumah

Kalau korang pandai English, memang satu kelebihan. Kebanyakkan kerja di lawan web Jobdirumah memerlukan skill dalam bahasa omputeh dan di bayar dalam mata wang dolar. Korang kira la sendiri perbezaan nilai wang dengan duit kita..


Rugi gak bagi aku yang tak pandai english ni.. 


Azam tahun 2016, kasi mahir english, cuba nasib jana income dalam dolar pulak. Kena cari pendapatan sampingan dalam bentuk passive income, mungkin laman web jobdirumah ada jawapannya..

Kesimpulan

Jangan ingat yang pandai english jer boleh join jobdirumah, jangan salah faham. Jobdirumah pun menyediakan program affiliate, berminat boleh daftar..
 
Banyak lagi kalau nak huraikan tentang jobdirumah ni, nanti kita teruskan di artikel selanjutnya..
 
Kena ingat, jana wang online bukan semudah yang disangkakan, banyak cabarannya.  INGAT jangan mudah putus asa.  
 
Dan kalau korang ingin belajar, cuba dapatkan Panduan Jobdirumah..
 
Klik Sini >> Panduan Jobdirumah
 
(Visited 78 times, 1 visits today)

Related Post

2 thoughts on “Cari Pendapatan Sampingan Dengan Jobdirumah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.