Contoh Kerja Online Terbaru Dari Jobdirumah

Contoh Kerja Online Terbaru Dari Jobdirumah. Buat anda yang belum tahu, Jobdirumah ini satu website yang menyediakan kerja online yang dapat dilakukan di rumah dengan adanya akses intenet. Jika anda ingin mengetahui dengan lebih lanjut, anda boleh membaca artikel sebelum ini tentang Jobdirumah..

Atau..

Anda boleh ke laman web jobdirumah..

Kerja-kerja online ini memang popular di luar negara atau seluruh dunia. Di Malaysia, masih kurang popular, mungkin ramai yang masih belum tahu di mana nak mencarinya. Dan ini memberi anda peluang mendapat job dengan lebih senang sebab kurangnya persaingan..

Contoh Kerja Terbaru Dari Jobdirumah

Contoh Kerja Online Terbaru Dari Jobdirumah

Kerja online dari rumah hari-hari akan di update oleh staff jobdirumah, ini memberi peluang untuk anda memilih kerja yang dapat dilakukan mengikut kesesuaian anda. Bila dapat job, siapkan kerja online tersebut seperti tarikh yang diberikan oleh majikan anda..

Dan..

Ini antara contoh terbaru kerja online dari rumah..

1.Need Help taking a OCR .pdf file, copy, paste, and edit and convert into a excel file

Saya mempunyai fail .pdf mudah yang telah pun OCR sebagai fail .pdf. Saya memerlukan anda untuk menyalin, menampal dan mengedit maklumat dalam fail excel..

Upah – $100

2.Need some PDF documents hand-typed in word version

Saya mempunyai lebih 2000 muka surat dokumen dalam format PDF. Masing-masing perlu ditaip semula ke dalam format word.

3.Create 2-3 minute Training Videos and Guides

Kami sedang mencari seorang penulis teknikal yang boleh membuat video latihan minit pemanduan yang singkat 2-3 permohonan kami, di samping mengisi artikel asas pengetahuan kami untuk pelanggan-pelanggan kami.
Kami akan melatih anda bagaimana untuk menggunakan perisian dan anda akan bekerja secara langsung dengan kepala kami pemasaran dalam projek ini..

4.Format Document for ebook

Saya perlu dokumen berformat dan di edit dengan betul untuk ebook. Ia adalah dokumen mudah, kira-kira 40 page …

5.Data Entry for Academic Project

Saya mempunyai PDF surat tulisan tangan (dalam bahasa Inggeris), kebanyakannya ditulis dalam cursive. Saya memerlukan seseorang untuk menaip mereka dan menghantar mereka kembali dalam dokumen Microsoft Word..

Senarai contoh kerja kosong online yang dapat dilakukan dirumah, kerja onlinenya mudah jer kan. Nak dapatnya anda kena la jadi ahli jobdirumah, RM 50 untuk seumur hidup, memang sangat berbaloi. Daftar Jobdirumah sekarang..

 

Berhati-hati Dengan Penipuan Di Intenet

Jika anda mencari kerja online yang berlambak-lambak di intenet tu, jangan mudah DITIPU dengan tawaran menarik. Pastikan anda selidik dulu ownernya, mudah di hubungi ke tidak atau seacrh google maklumat orang itu..

Anda kena bijak dalam bab ni..hehe..

Tapi..

Jika anda kena tipu, anggap la itu pengalaman berharga untuk anda. Untuk menjadi lebih berhati-hati di kemudian hari. Kalau anda tanya sesiapa pun, mesti semua jawapan sama. Pernah kena tipu, tak kira apa-apa bidang pun..huhu..

 

Kerja Online Yang Mudah Dan Senang

Satu nasihat, jika anda baru join Jobdirumah. Cari la kerja online yang senang-senang dulu. Contoh kerja seperti like facebook, share di media sosial, translator dan data entry. Cuba yang mudah-mudah dahulu dan upgrade diri anda perlahan-lahan..

Biar majikan percaya dengan potensi anda..

Emmm.. Sampai sini dulu untuk artikelĀ Contoh Kerja Online Terbaru Dari Jobdirumah dan nantikan perkongsian yang seterusnya.. In Sha Allah. Semoga dapat manfaat dalamartikel ini. Jika nak menyertai, boleh la klik pautan yang diberikan..

Klik Sini >> Daftar Jobdirumah

(Visited 167 times, 1 visits today)

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge