Ebook Rahsia Mendapat RM1,000 Sebulan Dengan Menulis

Tak sangka dengan menulis mampu menjana income sehingga RM1,000 sebulan.Lumayan gak kan,menulis secara partime pun masyuk. Oleh sebab brother ni hebat menulis dan mendapat  pulangan dengan hanya menulis, Beliau telah hasilkan Ebook Rahsia Mendapat RM1,000 Sebulan Dengan Menulis..


Mana nak cari orang yang sudi kongsikan rahsia menuliskan. Yang lebih penting, ada pendapatan sampingan untuk kegunaan kita. Tak ada la sangat menyusahkan Mak Ayah kat kampung tu. Kan tak sia-sia usaha kita yang giler menulis tu..

Ebook Rahsia Mendapat RM1,000 Sebulan Dengan Menulis


Jangan Sia-Sia Bakat Menulis



Aku pun minat menulis, kalau tak minat. Takde la aku asyik merepek macam2 dalam blog ni. Rugi pulak rasa tinggalkan yang kita minat, walaupun ayatnya masih banyak perlu diasah..haha..
 
Dan buat anda yang memang minat menulis, jangan sia-sia bakat menulis tu. Kalau perhatikan, macam2 cara orang menulis, tulis di blog, di novel dan sebagainya..
 

Bakat Menulis



Kalau korang baca Ebook Rahsia Menulis, jangan ingat ada segelintir saja yang ada bakat menulis. kita semua memilikinya, janji kita asah bakat menulis. Admin Ebook pun ambik masa agak lama untuk menulis dengan baik. 
 
Moleknya beliau sudi berkongsi rahsia menulisnya. Peluang macam ni jangan di sia-siakan, korek rahsia beliau menjana pendapatan sampai RM1000 sebulan dengan hanya MENULIS..
 
Ebook Rahsia Menulis
Kenali Admin Ebook Rahsia Penulis


Nama Saya Aqif Azizan. Saya seorang yang gila menulis. Saya telah mula menulis sejak 5 tahun lalu sejak di bangku sekolah lagi.


Pada waktu itu, ramai yang mengatakan saya ini hanya melakukan perkara yang sia-sia sahaja. Malah ramai juga yang memandang sinis dengan hasil penulisan saya. Mereka kata kualiti penulisan saya sangat teruk dan tiada siapa yang akan membacanya.


Namun begitu, saya tidak mudah berputus asa dan mengalah. Saya tetap terus menulis, menulis dan menulis. Saya percaya, semakin banyak saya menulis, saya akan menjadi semakin mahir dan hasil penulisan saya juga akan menjadi semakin baik




Berjaya menghasilkan beberapa buah Ebook dan menghasilkan 3 buah buku. 2 buah buku bersama mentor kejayaan #1 Malaysia, iaitu Dr Azizan Osman. Dan sebuah buku lagi diterbitkan oleh pihak True Wealth Sdn. Bhd..




Kesimpulannya


Panduan ini harus dibaca dan dipraktikkan untuk menghasilkan artikel yang berkualiti dan proses menulisnya dengan cepat. Dapatkan dengan tekan link ini Ebook Rahsia Menulis..



(Visited 63 times, 1 visits today)

Related Post

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.