Kelebihan Rose Face Serum Zeeta





Kelebihan Rose Face Serum Zeeta. Pernahkah anda mendengar serum ini ? Ramai yang mengetahuinya, kan. Jika anda belum tahu apa-apa tentang produk ini, admin akan terangkan secara ringkas. Rose Face Serum Zeeta ini adalah untuk merawat mereka yang mempunyai masalah dumuka seperti jerawat dan jeragat. Disamping itu ia juga berkesan untuk menghilangkan parut-parut jerawat dan jeragat..

Produk ini telah dikeluarkan oleh ZEETA, anda pastinya mengetahui tentangnya, kan. Menarik tentang serum ini, ia serum No. 1 di Malaysia diperbuat 100% dari bahan terbaik iaitu bunga Rose Organik dan Rose Merah. Selain itu, serum ini mudah meresap ke dalam kulit dengan teknologi 30,000 iu dalam Vitamin E Oil. Sudah semestinya akan memberikan kesan positif pada kulit muka..

Kelebihan Rose Face Serum Zeeta

Kelebihan Rose Face Serum Zeeta

Jika anda teringin untuk memiliki Rose Face Serum Zeeta (RFS) tersebut dan ingin mengetahui kelebihan serum bila ia disembur dimuka. Admin kongsikan manfaat bila anda selalu memakainya, antaranya ialah..

  • Mengandungi Vitamin E,Vitamin C, Omega 3 dan Omega 6 yang sangat penting untuk melindungi kulit dari kesan panas cahaya matahari.
  • Semburan yang halus untuk serapan maksimun,menyamai teknologi nano.
  • Vitamin E 30,000 iu
  • Serum semburan NO.1 tidak meleleh dan tidak melekit.
  • Parut jeragat hilang seawal 7hari

Rose Face Serum Zeeta mengandungi 4 Nutrisi Penting

Bahan penting yang terkandung dalam Rose Face Serum Zeeta terbahagi kepada 4 nutrisi, admin kongsikan untuk anda. Ia seperti berikut..

Vitamin E
Untuk block free radicals dr udara, di sebut anti oxidant. Ini yang menyebabkan proses penuaan pada kulit. Bila kita boleh fight free radicals dari kulit, kita boleh mengurangkan wrinkles dari berlaku dengan cepat dan jaga sel kulit muka muda.

Perbandingan, ada beza baju yg kita sidai di tempat teduh dan baju kita sidai di tempat panas matahari. Warna baju pudar nampak macam baju dah lama…padahal baju baru..

Kulit kita selalu generate sel kulit baru, kalau jaga dan dilindungi, maknanya kita jaga kemudaan sel kulit muda tu supaya slow sikit “lusuh” nya.

Vitamin C
Macam vitamin E, kaya dgn antioxidant, tapi vitamin C nyer peranan ialah mengaktifkan sel muka untuk menghasilkan collagen, molekul penting untuk kulit yg sihat.

Vitamin C  samada yg kita makan atau kita sapu di kulit memang akan merangsang kulit menghasilkan collagen.
Yang kedua, vitamin C penting sebab dia yg akan merawat ultraviolet (uv). UV ni yg akan rosakkan kulit muka, nama dia photodamage.



Cara yg lebih baik ialah kita ambik vitamin C, sapu vitamin C pd kulit. Biar kulit secara natural hasilkan collagen.

Omega 3 (makan dan sapu)
Kulit memang perlukan fatty acid macam omega 3 untuk kekalkan kelembapan, normalkan pengeluaran minyak dan untuk maintain kulit nya elasticity.

Sama macam vitamin C, penting untk lindungi kulit dari photodamahe dan kesan sunburn. Kesan sunburn ni dipanggil “inflammatory skin response”. Lebih kurang macam kesan kulit macam kena minyak panas..

Omega 3 dalam minyak ikan yg kita makan, akan pergi ke liver, di proses dan akan ke kulit utk fungsi yg sama.

Omega 3 yg kita sapu kat kulit akan pergi ke kulit dgn lebih cepat.

Omega 6
Omega 6 ni kaya dengan linoleic acid, dia ringan dan nipis rasa minyaknya.

Peranan dia utk nourishkan kulit tapi tak rasa berat berminyak.

Omega 6 tujuannya untuk mengekalkan fungsi kulit sebagai pelindung muka kita dan mengurangkan sel kulit dari mengelupas. Orang yang ada masalah jerawat dia kurang linoleic acid, itu sebab mukanya kurang keupayaan “melindungi” dan kulit jadi senang di serang bahaya dari uv dan toxic udara.

Sebab itu, serum ini memang di fomula untuk ada 4 benda ini, bila spray kita guna kan teknologi sama dengan nano, spray tidak akan meleleh, dia cantik saja di muka, slowly meresap. Paling penting tidak melekit.

Testimoni Rose Face Serum Zeeta

Admin kongsikan maklum balas positif beberapa pelanggan yang menggunakan serum ini.

Kelebihan Rose Face Serum Zeeta

 

Kelebihan Rose Face Serum Zeeta

Lagi testimoni anda boleh tengok sendiri di FanPage Zeeta sendiri..

Harga Rose Face Serum Zeeta

Jika anda berminat untuk membelinya, anda boleh dapatkan secara online melalui laman web Zeeta sendiri. Untuk satu botol serum ini berharga RM50 untuk 70ml. Boleh tahan 2 bulan bergantung pada kekerapan penggunaannya..

Cara Hubungi Rose Face Serum Zeeta

Anda boleh hubungi pihak mereka dengan beberapa cara, boleh melihat maklumat dibawah..

Media Sosial
Facebook page: ZEETA PAKAR MAWAR
Instagram: @zeetaofficial
Whatsapp untuk order: 019-2209069
Website: www.zeeta.com.my

Kelebihan Rose Face Serum Zeeta

Anda ingin mencari info tentang Rose Face Serum Zeeta, boleh search KEYWORD di halaman carian google..

> Cara hilangkan jeragat paling berkesan
> Cara hilangkan bekas jerawat cepat dan selamat
> Bagaimana nak hilangkan parut jerawat
> Produk terbaik untuk hilangkan jeragat 2017
> Produk terbaik untuk hilangkan parut jerawat 2017

Semoga dengan info ini dapat membantu anda yang mempunyai masalah dengan jerawat dan jeragat..



(Visited 26 times, 1 visits today)

3 Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge