Contest SEO Pakej Fotografi Perkahwinan Lumayan

Contest SEO Pakej Fotografi Perkahwinan Lumayan. Menarik admin tengok satu contest SEO yang dikongsikan di blog Tuan Anuar, hadiahnya memang lumayan seperti dapat wang tunai dan pakej fotografi perkahwinan yang bernialai beribu-ribu itu. Kalau ada yang nak berkahwin dalam masa terdekat ini, elok sangat join contest tersebut. Kalau menang 1 hingga 5, jimat sangat duit belanja kahwin..huhu..

Apa yang pasti, admin akan join jugak..huhu. In Sha Allah. Rasanya sudah lama tiada penganjuran contest lumayan seperti ini, admin pun sudah gian sebab lama tak asah skill SEO. Jadi, untuk anda. Jom join bersama-sama contest tersebut yang sudah pun bermula 1 Mei yang lalu dan berakhir pada 31 Mei 2018..

Contest SEO Pakej Fotografi Perkahwinan Lumayan

Contest SEO Pakej Fotografi Perkahwinan Lumayan

Berikut dikongsikan hadiah-hadiah lumayan menanti pemenang pada contest kali ini. Antaranya ialah..

  • Tempat Pertama : Wang Tunai RM300 + Baucher Pakej Fotografi Perkahwinan bernilai RM600 + Pakej Ebook RBDTTDH bernilai RM27
  • Tempat Kedua : Wang Tunai RM200 + Baucher Pakej Fotografi Perkahwinan bernilai RM600 + Pakej Ebook RBDTTDH bernilai RM27
  • Tempat Ke 3 : Wang Tunai RM100 + + Baucher Pakej Fotografi Perkahwinan bernilai RM600 + Pakej Ebook RBDTTDH bernilai RM27
  • Tempat Ke 4 hingga ke 10 : Baucher Pakej Fotografi Perkahwinan bernilai RM600 + Pakej Ebook RBDTTDH bernilai RM27
  • Tempat Ke 11 hingga ke 50 : Baucher Pakej Fotografi Perkahwinan bernilai RM600

Okey, menarikkan hadiah yang ditawarkan. Jangan lepaskan peluang join..

Syarat Sertai Contest SEO Pakej Fotografi Perkahwinan Lumayan

Berikut dikongsikan juga syarat untuk join contest ini. Baca syarat-syaratnya, jangan tertinggal pula. Nanti terbatal artikel anda..

  • Terbuka kepada semua bloggers di Malaysia. Tajuk entri bebas bergantung kepada kreativiti masing-masing. Tetapi entri anda perlu fokus pada keyword “Pakej Fotografi Perkahwinan”.
  • Dalam entri penyertaan, setiap peserta perlu berkongsi sekurang-kurangnya 3 design Album (boleh pilih 3 daripada 10 design), 3 single photo (boleh pilih 3 daripada 10 photo), 2 Testimoni (boleh pilih 2 daripada 6 testimoni) dan 2 gambar suasana office (boleh pilih 2 daripada 6 gambar) . WAJIB!!
  • Setiap peserta boleh menghantar seberapa banyak penyertaan. Tetapi hanya satu blog sahaja yang layak memenangi hadiah wang tunai yang disediakan.
  • Copy and Paste kod banner dalam entri Contest. (Sekiranya banner tersebut tiada, entri penyertaan anda tidak sah)

Baca selanjutnya klik DISINI..

Syarat dan hadiah admin copy paste di blog beliau. Untuk penyertaan contest tersebut. Sila ke website Tuan Anuar dengan klik link dibawah..

Join Contest > Klik SINI

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.