Bagaimana Mulakan Bisnes Burger





Bagaimana Mulakan Bisnes Burger. Burger ini sudah menjadi makanan kegemaran orang Malaysia dari kanak-kanak sehingga orang dewasa. Dari situ kita sudah tahu berniaga burger ini mempunyai masa depan  yang cerah dalam perniagaan. Boleh tengok pelbagai resepi buatan burger yang dihasilkan untuk menjadikan burger mereka di gemari sesiapa saja..

Kena cara, memang meletup jualan burger anda..

Jika anda singgah di artikel ini, memang betul anda berminat untuk memulakan bisnes burger atau hendak menjadikan bisnes burger anda untung. Itu jika anda sudah berniaga tapi untung tidak seberapa. Kali ini, kami cadangkan anda panduan yang betul dan berkesan untuk bisnes anda itu..

Bagaimana Mulakan Bisnes Burger

Bagaimana Mulakan Bisnes Burger

Emm, bagaimana nak mulakan bisnes burger. Cakap senang jer, kan. Ini antara apa yang harus anda lakukan untuk memastikan bisnes burger anda mendapat untuk berganda, kalahkan persaing anda..

Pertama, Ilmu kena ada

Ilmu nak buat burger anda kena tahu, cara pemasaran, nak tarik pelanggan, kos nak menghasilkan burger anda kena belajar, kena tahu margin keuntungan setiap burger, cara nak dapatkan bahan-bahan dengan kos rendah, cara buat burger sendiri lagi power dan sebagainya. Untuk membuatkan anda menghasilkan burger dengan berkesan dan betul, kami cadangkan anda dapatkan Panduan Bisnes Burger..

Kedua, cari pembekal yang betul
Jika anda sudah menjumpai pembekal yang elok, okey la. Jika belum, rajin sikit buat kajian di mana nak cari pembekal dengan kos yang murah. Contoh untuk bahan mentah anda seperti, minyak, daging, roti dan sayur. Seeloknya beli borong terus dari kilang..

Ketiga, resepi burger awesome
Nak menjadikan burger anda menarik perhatian orang ramai, burger mesti la kena sedap, kan. Lebih-lebih lagi bukan anda seorang saja yang jual, ramai yang menjadi saingan anda. Nak tak nak, burger anda mesti anda keunikkan sendiri dengan resepi-resepi power anda..

Keempat, lokasi yang strategik
Pilihan lokasi jual burger mesti la bersesuai dengan tumpuan orang ramai dan tempatnya tidak ramai yang berniaga burger. Anda perlu mencari lokasi yang sesuai, contohnya seperti di pasar malam, area pasar raya, stesen bas dan pelbagai lagi tempat menarik..

Kelima, mental dan fizikal kena kuat
Apa-apa bisnes pun walaupun berniaga secara kecil-kecilan, mental dan fizikal anda kena kuat. Kalau bahgian ini tidak kuat, tak mustahil bisnes anda gulung tikar. Jika anda berniaga burger, pastinya stress nak layan pelanggan yang pelbagai ragam ni. Contohnya order burger 15 biji tapi ada tak nak bawang, tambah sos, nak sayur lebih dan sebagainya. Oleh itu, pastikan mental dan fizikal anda kuat..

Bagaimana Mulakan Bisnes Burger

Ilmu Bisnes Burger

Ilmu yang betul dan berkesan anda akan dapat melalui Panduan Bisnes Burger ini. Jangan berniaga tanpa ilmu kerana pastinya ia akan mengalami kerugian. Lebih baik anda selami dulu isi kandungan rujukan tersebut secara ringkas..

  • Penerangan pengenalan kepada potensi besar perniagaan burger jalanan yang boleh dijadikan sebagai ‘alat’ untuk anda mencapai status Jutawan Senyap.
  • Pembongkaran 9 kelebihan bisnes burger tepi jalan berbanding perniagaan makanan restoran atau apa-apa jenis perniagaan pun yang selama ini hanya Jutawan Senyap sahaja yang tahu!
  • Pendedahan 3 strategi ‘SUPER-POWERFUL’ yang wajib anda lakukan untuk mencapai pendapatan 5 angka setiap bulan daripada bisnes burger anda.
  • 5 aspek pengurusan yang wajib anda tahu dan amalkan dalam bisnes burger anda agar perjalanan anda menuju sasaran pendapatan 5 angka sebulan menjadi lebih mudah
  • 18 ciri-ciri sebuah stall burger yang bagus perlu anda ketahui untuk menarik perhatian prospek dan pelanggan anda dengan mudah tanpa susah-susah anda ajak mereka beli burger anda. Mereka dengan rela-hati akan hadir ke stall burger anda bagaikan ‘kena pukau’ walaupun anda tidak menggunakan sebarang Ilmu Hitam dalam bisnes..
  • Dan banyak lagi..

Ini penerangan secara ringkas saja, jika hendak rujukan penuh A sampai Z panduan tersebut. Anda boleh klik Rahsia Bisnes Burger ini. Baca dan praktikkan sehingga berjaya. Dan jangan mudah putus asa dengan persekitaran yang mungkin membuatkan anda macam hendak mengalah. Terus maju..

Terima kasih membaca artikel Bagaimana Mulakan Bisnes Burger..



(Visited 171 times, 1 visits today)

Related Post

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge