Panduan Bisnes Aiskrim

Mesti ada segelintir orang kita yang beranggapan, untung ke jual aiskrim ni. Jual aiskrim di tepi jalan, kantin atau kawasan sekolah. Kalau anda berfikir macam tu memang silap besar la. Kalau perhatikan sekarang ni, banyak yang dah mengambil peluang untuk berniaga aiskrim..

Dan ada yang memulakan bisnes aiskrim sekadar part time..

Entry Terkait : Cara Memulakan Bisnes Aiskrim

Jangan tak tahu, dah ada pakar yang menghasilkan panduan tersebut..

Panduan Bisnes aiskrim ini memang sesuai untuk yang ingin memulakan bisnes aiskrim..

Panduan Bisnes Aiskrim
Panduan Bisnes Aiskrim

In Sha Allah selepas membaca dan memahami apa yang diperkatakan dalam panduan tersebut. Langkah-langkah untuk menjana pendapatan dengan jual aiskrim mendatangkan hasil. Jangan tak tahu, ada yang dah mengaut keuntungan sehingga 4 angka sebulan..

Panduan Bisnes Aiskrim

Panduan bisnes aiskrim ini telah ditulis secara tetperinci oleh  Md Fadzirul Afiq bin Dato’ Rusly atau lebih dikenali sebagai Afiq Dato’ Rusly. Ramai yang telah menghadiri kursus beliau iaitu Kursus Masakan dan Memproses Makanan, di anggarkan seramai 15,000 orang..

Dan berniaga aiskrim ni antara yang popular di Malaysia. Nampak potensi bisnes tu, kan boleh cari makan. Ikut la nak menjual secata part time atau buat pendapatan tetap..

Entry Terkait : Jana Income 4 Angka Sebulan dengan Jual Aiskrim

Jangan berfikir malu nak berniaga, ikut la berniaga apa-apa pun, janji mendapat rezeki yang halal dan berkat. Pintu rezeki menjadi usahawan lebih terbuka luas..

Lokasi Menarik Untuk Berniaga

Sedikit info yang aku kumpulkan dari intenet, lokasi yang sesuai untuk menjual aiskrim. Selebihnya boleh baca dengan lebih terperinci dalam rahsia bisnes aiskrim..

1. Sekolah-sekolah, Kantin
2. Pasar Malam, Pasar Tani, Uptown
3. Kawasan Perumahan, Playground
4. Majlis2 seperti kenduri, sukaneka, konvokesyen, pertandingan memancing dan sebagainya.
5. Disewa kepada peniaga lain
6. Disewa kepada majlis kenduri2 atau aktiviti yang sesuai

Dan masih ada ilmu bonus diberikan iaitu 5 Jenis Aiskrim! Mana Yang Paling Untung?

Kesimpulan

Macam biasa la..

Siapa tu Rashid ?..

Rashid pun dah memiliki panduan ini..hehe..

Jangan main-main dengan panduan bisnes aiskrim, Anda kata kalau korang memilkinya, ianya bakal merubah masa depan..

Take Action dan jangan mudah putus asa.. SEMOGA BERJAYA. Ingin memiliki, tekan link di bawah..

Klik Sini >> Panduan bisnes aiskrim

 

(Visited 191 times, 1 visits today)

Related Post

4 Comments


  1. // Reply

    Bagus panduan ni, sebab penulis ni anak kepada tukang masak terkenal… kadang kita tidak terfikir peluang yang ada berhampiran kita… so, rebut lah peluang yang ada walaupun kadang kala ia tidak masuk akal bagi kita. tetapi bagi orang lain mana tahu..
    saljuhumairah recently posted…Komisyen Pertama USD Dengan PopAdsMy Profile


  2. // Reply

    saya bukan rashid..saya tak suka nama rashid…jangan jadi macam saya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge