hasrozi

Resepi Kek Lapis Aiskrim

Kek Lapis Aiskrim ? Ini kali pertama mendengarnya, kebiasaannya yang selalu aku dengar atau makan ialah kek lapis. Pelbagai rasa dalam tu seperti coklat, soda, vanila, pandan dan macam-macam lagi. Rindu pulak kek lapis buatan makcik-makcik comel kat kampung..hehe.. Bagaimana pulak campuran kek lapis dengan askrim ? Siapa pernah merasainya, sedap tak. Di Paka (Terengganu)
Read More

Panduan Mudah Ternak Kambing

Rasanya di negara kita kurang usahawan yang menceburi Bisnes Ternak Kambing, mungkin kurang pengetahuan tentang bidang ini atau kurang berminat. Confirm kalau sesiapa yang menceburi bidang perternakan kambing dapat untung besar. Sebab apa ? Harga sekor kambing sekarang agak mahal dan permintaannya amat tinggi setiap tahun.. EntryTerkait: Cara Lengkap Memulakan Menternak Kambing Mengikut pengalaman aku, kalau
Read More

Rahsia Jana Wang Dengan Menulis

Aku memang suka menulis dan membaca dan cara aku mendapat kepuasan dengan menulis di blog ini. Aku memilih bidang blog dan memang seronok la. Bestnya mendapat pulangan dengan menulis. Seperti yang dikatakan oleh Bro  Aqif Azizan dalam Rahsia Jana Wang Dengan Menulis.. Entry Terkait : Ebook Rahsia Mendapat RM1,000 Sebulan Dengan Menulis.. Banyak caranya nak menjana dengan menulis,
Read More

Tips Memikat Lelaki

Apa khabar anda semua, sekali lagi di entry ini kita membincangkan pasal Lelaki. Sebelum itu topik yang diterbitkan ialah Cara Memikat Lelaki oleh HM Tuah Iskandar, Sudahkah anda membacanya. Kalau belum, sila baca dulu Cara Memikat Lelaki oleh HM Tuah Iskandar ini.. Takde paksaan untuk membacanya..hehe.. Pakar Motivasi  HM Tuah Iskandar telah menerbitkan ebook Hi Hensem
Read More

Panduan Bisnes Aiskrim

Mesti ada segelintir orang kita yang beranggapan, untung ke jual aiskrim ni. Jual aiskrim di tepi jalan, kantin atau kawasan sekolah. Kalau anda berfikir macam tu memang silap besar la. Kalau perhatikan sekarang ni, banyak yang dah mengambil peluang untuk berniaga aiskrim.. Dan ada yang memulakan bisnes aiskrim sekadar part time.. Entry Terkait : Cara Memulakan
Read More

Cara Borong Barang Dari China

Korang pernah dengar laman web Taobao.com ? Kalau tanya pada orang-orang biasa mesti tak tahu apa tu Taobao.com. Tapi kalau tanya pada usahawan perniagaan, mesti tahu. Ianya adalah tempat untuk memborong barang dari china secara online.. Entry Terkait : Rahsia Taoboa | Borong Barang Online Murah Dari China Tapi korang yang di luar bidang ni tapi
Read More