Rahsia Lulus Temuduga Kerajaan Dengan Mudah

Di Malaysia, kebanyakkan orang memilih untuk bekerja di sektor awan atau lebih popular kerja kerajaan. Boleh dikatakan kerja kerajaan ni menjamin masa depan dan banyak imbuhan serta keuntungan yang diperolehi..

 
 
Kemudahan yang diperolehi di sektor awan :
 1. Naik gaji tiap2 tahun..
 2. Cuti bersalin 90 hari untuk wanita..
 3. Cuti tahunan..
 4. Bantuan perubatan di hospital kerajaan..
 5. Cola (Cost Of Living)..
 6. Umur pesaraan 60 tahun..
 7. Caruman KWSP atau skim pencen..
 8. Peluang kenaikan pangkat..
 9. Sambung belajar..
 

Rahsia Lulus Temuduga Kerajaan Dengan Mudah

Rahsia Lulus Temuduga Kerajaan Dengan Mudah
Sumber | Klik Sini
 
Banyakkan faedah yang diperolehi jika anda berjaya bekerja dalam sektor awan ini dan untuk memiliki rumah impian bukanya angan2 lagi. Lebih penting lagi peluang bersama keluarga atau kawan2 lebih banyak di hari minggu..Tapi sebelum korang berjaya, mesti korang akan melalui pahit gentir untuk lulus temuduga kerja kerajaan. Kalau korang belum bersedia, jawapannya peratus untuk berjaya sangat tipis..Di samping itu, korang terpaksa bersaing dengan mereka yang mempunyai kelulusan Ijazah, PHD, diploma dan master. Jadi, korang kena bersedia di awal2 lagi bagi memastikan Lulus temuduga kerajaan..


Tapi jangan risau, ada satu panduan yang ditulis dalam bentuk Ebook yang bertajuk Rahsia Lulus Temuduga Kerajaan Dengan Mudah. Ditulis oleh…Apa kata kenal dulu dengan diri penulis..

Saya, Jud Jamil dan berkhidmat sebagai Ketua Unit Sumber Manusia di salah sebuah agensi kerajaan sejak 7 tahun lalu.

Saya terlibat secara langsung dalam proses temuduga jawatan kosong  serta kerap menjadi panel temuduga.

Selain daripada itu, saya juga mempunyai kelulusan dalam Ijazah Pengurusan Sumber Manusia, Universiti Utara Malaysia .

 

Ringkasnya, dengan pengetahuan dan pengalaman yang ada, saya ingin MEMBANTU anda supaya lebih bersedia dan yakin semasa menghadiri temuduga kerja kerajaan.

Secara ringkasnya, Ebook ini dapat membantu korang untuk lulus temuduga kerja kerajaan. Harganya cuma RM30. Apa salahnya dengan pelaburan kecil yang dilakukan oleh korang, mendapat pulangan yang berganda-ganda. Apa yang korang labur hari ni, berguna sampai ke anak cucu..


Rahsia Lulus Temuduga Kerajaan

tipsLulus Temuduga Kerajaan
Review ringkas kelebihan Ebook yang ditulis oleh Jud Jamil :
 • Pembongkaran 31 tips mudah untuk berjaya dalam temu duga kerja kerajaan.  Anda akan didedahkan tentang panduan yang perlu diikuti supaya anda lebih tenang dan yakin menghadapi sesi temu duga. Ketahui tip-tip mudah ini dan kemudian anda praktikannya. Anda PASTI layak dipilih dalam temu duga kerja kerajaan seperti mereka yang telah berjaya berkhidmat dalam perkhidmatan awam.
 • Pendedahan Teknik “Competency Based Interview (CBI)” yang perlu diketahui oleh calon-calon temu duga kerja kerajaan. Teknik ini digunakan dalam temu duga kerja kerja kerajaan pada masakini.  Anda akan lebih bersedia untuk menjawab 4 perkara akan diuji dalam soalan-soalan temu duga yang mengunakan Teknik CBI ini. 
 • Ketahui 9 kriteria calon temu duga yang dipilih dalam temu duga kerajaan. Kriteria ini akan dinilai sepanjang temu duga. Anda perlu bersedia dengan mengetahui kriteria-kriteria tersebut supaya anda dapat menonjolkan diri anda seperti yang dikehendaki oleh panel temu duga kerja kerajaan.
 • Dan banyak lagi pendedahan dan pembongkaran yang boleh membantu anda..
Bukan itu saja, ada 3 bonus untuk korang bagi memastikan korang yakin dalam sesi temuduga nanti. Klik Sini untuk melihat bonus Rahsia Lulus Temuduga Kerajaan Dengan Mudah..
 
Akhir kata, selamat menjadi pekerja sektor awan..
 

 

3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.