Cara Jana Wang Di Rumah – Khas Untuk Wanita

Di zaman kini, taraf kehidupan di Malaysia atau di negara luar2 sana semakin meningkat dan akan terus meningkat. Contohnya dari segi rumah, emas, minyak dan wang, lebih2 lagi ada nya GST. Keperluan seperti barang dapur makin tinggi. Elok la kalau ada pendapatan sampingan seperti Menjana Wang Di Rumah..


Sekarang ini bukan kaum lelaki saja yang bekerja, bahkan kaum wanita semakin ramai yang bekerja. Sama ada bekerja di sektor swasta atau kerajaan. Maklum la kaum wanita terkenal dengan disiplin..

Cara Jana Wang Di Rumah – Khas Untuk Wanita

Cara Jana Wang Di Rumah - Khas Untuk Wanita
Sumber | Klik Sini
 
Antara kaum hawa tersebut, ada yang bekerja di rumah saja. Ada sesetengahnya mendapat pulangan yang lebih lumayan dari golongan yang makan gaji. 


Kenapa mereka memilih bekerja atau menjana wang di rumah sahaja..


Yang pasti, mesti tak mahu stress dengan Majikan, lebih2 lagi majukan yang cerewet. Kan ada yang merokok pulak..


Dan..


Baca kisah 2 wanita ini..

“Keunikan bekerja di rumah berbanding kerja makan gaji sangat memberi kepuasan, terutama dalam mengimbangi urusan kerja dan rumahtangga. Lebih fleksibel dalam menjalankan perniagaan. Tidak perlu terkejar-kejar untuk ke kedai atau pejabat. Tidak perlu ada waktu tertentu untuk keluar dari rumah. Hanya akan keluar untuk temujanji, membeli barang atau stok, atau pergi ke bank untuk menyimpan duit. Itu pun kurang juga kerana kebanyakan pelanggan boleh membayar secara online.”

Wardi Othman,Pemilik Tadika & Bisnes Aksesori Online

 

 “Perancangan untuk bekerja di rumah memang telah saya lakukan sewaktu sebelum berumahtangga lagi. Alhamdulillah, pilihan itu sangat tepat, saya kini sangat gembira membesarkan anak-anak dan dalam waktu yang sama, mempunyai punca pendapatan yang lumayan dengan hanya berniaga dari rumah.”


Siti Noorhafezah Maaropwww.MyPermataHati.com

Bila baca kisah mereka, beruntungkan yang bekerja di rumah saja..

Korang ingin tahu bagaimana dua wanita ini berjaya dan mengekalkan hingga kini ?


Sifat ingin menimba ilmu dan belajar dari kegagalan tanpa putus asa. Salah satunya mereka membaca Cara Jana Wang Di Rumah – Khas Untuk Wanita..
Kesimpulannya, Suri rumah atau yang makan gaji, elok mencari pendapatan sampingan dan jadikan la kisah mereka yang berjaya sebagai motivasi untuk berjaya..2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.